‘n Markie by Emmarentia Botaniese Tuin

The Linden Market is 6 Mei 2017 terug in die voorstede van Johannesburg met ‘n viering van herfs atmosfeer wat lewendige optredes van plaaslike talent en die beste van Suid-Afrikaanse ambagsmanne en ontwerpers, heerlike kosse, handgemaakte bier en wyn.

The Linden Market gaan die Emmarentia Botaniese Tuin omskep met ‘n gunsteling eie-bodem markie in die parkie.  Soos altyd, belowe hulle om jou die beste te bring in vintage hergebruikte mode en antieke meubels, juweliersware en met baie aktiwiteite en vermaak vir die hele gesin, is dit die perfekte dag vir familie en vriende om die seisoen te vier.

Die dag sal afskop met joga in die park, so gee die gimnasium ‘n oorslaan en kom asemhaal in die vars herfs lug voor julle ‘n heerlike ontbyt geniet,  met ‘n aromatiese koppie koffie of selfs ‘n glasie vonkelwyn en kry ‘n voorsprong in paar winter-klerekas inkopies te doen.

Toegang is R20 en hekke open om 9:00-16:00.  Die joga in die park sal begin voordat die mark open om 08:00. Vir meer inligting gaan na The Linden Market se webwerf.Volg ook die onderste hutstekens op Sosiale Media:

The Linden Market Facebook Blad
The Linden Market Facebook byeenkoms blad
The Linden Market Twitter
The Linden Market Instagram

#marketinthepark
#bubblybarinthepark
#yogainthepark