Ons kuier by Salon 58

Salon 58 soiree met Jackie Burger. Sy het haar eerste Salon 58 soiree in Stellenbosch gehad op 18 April. Vyf minute in Jackie se toespraak in was dit bekend.  Die gaste daar is vir ‘n oggend van verkenning, leer en baie pret.  Jackie het die idee gekry oor die unieke besigheid toe sy dink dat vroue te besig geraak het om met ander vroue te kommunikeer om van mekaar se energie te voed.  Lees meer oor Salon 58 soiree met Jackie Burger onder.

Salon 58jackie burgersalon 58salon 58

Gasspreker:


MAC Kosmeties’ se Michelle-Lee Collins  het vir die dames gedemonstreer hoe om lipstiffie reg aan te sit voordat gaste ‘n verskeidenheid kleure uitprobeer het.  Tammy Frazer van Frazer Parfuum het die dames voorgestel aan die wêreld van natuurlike en organiese parfuum. Alwijn Burger van Blomboy het elke gas gehelp om hulle eie mini blommerangskikking te maak met hulle gunsteling blomme en sodoende ook ‘n foto van elke dame en haar gunsteling blom rangskikking as gedenkteken.

jackie burgersalon 58salon 58salon 58salon 58salon 58salon 58salon 58jackie burgerjackie burgersalon 58Studio 58 soos gesien op www.mooileefstyl.co.za_0016salon 58salon 58salon 58salon 58Salon 58Salon 58Salon 58

Salon 58 se leuse:


Die Leuse van Salon 58 is om nuwe ontwerpers blootstelling te gee.  Dit is wat Jackie Burger gedoen het tydens haar tyd aan die hoof van Elle Tydskrif Suid-Afrika. In die loop van die oggend het Hannerie Visser van Studio H ‘n demonstrasie gedoen met vier ruik en proe parings.   Jade de Waal het die kos voorberei. Soos die dag ontvou het, was sy geïnspireerd deur twee kragtige kragte wat hier gespeel het.  Dit was die sterkte en Skoonheid van die dames wat hulself toegelaat het om nuwe dinge te ervaar. As ook die nuwe paadjies onthul het sodoende ook nuwe dinge ondervind het.  Daar was nog so baie wat ons wou insit, maar dan sal ons vir dae lank tik en niks gedoen kry hier by die Mooi Leefstyl Kantoor nie.    Geniet die Salon 58 soiree met Jackie Burger. 

salon 58salon 58salon 58