Heerlike Roomys by The Creamery

The Creamery Sout Rivier is vandag se artikel.  Ons is mal oor roomys en lekkergoed by Mooi Leefstyl. Dit is een van die redes hoekom ons vandag glimlag. Ons deel een van ons gunsteling plekkies in Kaapstad met jou, The Creamery. As jy nog nooit The Creamery se roomys geproe het nie, sal jy definitief by een van hulle pragtige winkeltjies moet uitkom. Ons het by hulle Sout Rivier winkel in Kaapstad gekuier en was bederf met heerlike roomys, ‘n wafel en die lekkerste koffie.

Interessante Geure:

Van hulle interessante roomys geure wat hulle al voorheen gemaak het sluit in: Paas broodrolletjie, kardemom en gebraaide peer, Coconut Rys poeding, Swart Tee & Gekanaliseerde, Beet & Lemoen en baie meer heerlike geure.

Alledaagse Geure:

Hulle doen nie net volksvreemde geure nie, maar ook jou meer alledaagse geure soos 65% Sjokolade, Grondboontjiebotter, Rosetta Roastery Koffie, Soet Room, Geroosterde Coconut en Koekie Deeg. Alle roomys is handgemaak om die beste kwaliteit en uniekheid van hulle roomys te behou.

Winkel Interieur:

The Creamery is nie net oor die lekker roomys nie, maar ook die mooi en minimalistiese dekor van hulle winkels en stalletjies. Dit voel altyd of jy in ‘n skoon en oop omgewing is, waar jy jouself kan geniet. Hoekom wag jy? Hardloop nou na jou naaste The Creamery toe en gaan koop vir jou ‘n roomys. Ons gesegde is ‘n Roomys elke dag vir ‘n gelukkige siel.  The Creamery Sout Rivier sal ons definitief binnekort weer sien

Artikel Krediet: