Oudtshoorn kuiertjie by De Zeekoe

De Zeekoe wegbreek in Oudtshoorn.  De Zeekoe is slegs sewe kilometer buitekant Oudtshoorn gee en is ‘n mooi selfsorg en bed-en-ontbyt plekkie vir die paartjies en families wat ‘n wegbreek plekkie soek. Die naam De Zeekoe kom van die Hollandse naam Zeekoegat, wat letterlik seekoeigat beteken. De Zeekoe bied een en twintig luukse kamers, vie self sorg hout cabins en 3 self-sorg kliphuisies. Met so ‘n verkydenheid akkommodasie is daar iets vir almal om van te kies. Alle akkommodasie by De Zeekoe het handdoeke, beddegoed asook lugversorging. Daar is ook ‘n restaurant wat onbyt en aandete bedien op die perseel asook ‘n kroeg area.

Vir die van julle wat nie kan wegbreek van die internet nie en of daardie laaste e-pos voor die vakansie behoorlik begin moet stuur, is daar rgatis WiFi beskikbaar. Ander aktiwiteite op die plaas slit in: Fiets huur en rondry op die plaas, kayak op die rivier of darm en ook voël kyk met 162 species op die plaas, insluitend die bekende Visarend. Lees meer oor ons De Zeekoe wegbreek in Oudtshoorn op Mooi Leefstyl.

de zeekoe guest farm meerkat tourde zeekoe guest farm meerkat tour de zeekoe guest farm meerkat tour de zeekoe guest farm meerkat tour de zeekoe guest farm meerkat tour de zeekoe guest farm meerkat tour de zeekoe guest farm meerkat tour de zeekoe guest farm meerkat tour de zeekoe guest farm meerkat tour de zeekoe guest farm meerkat tour de zeekoe guest farm meerkat tour de zeekoe guest farm meerkat tour de zeekoe guest farm meerkat tourde zeekoe guest farm meerkat tour

Jy moet definitief ook die Meerkat toere doen. Klik hier om meer te lees oor die meerkat toere wat hulle doen by De Zeekoe.  Mooi Leefstyl besoek baie verblyf plekkies in Suid-Afrika – klik hier om meer te lees vir jou volgende wegbreek.

de zeekoe guest farm meerkat tour

Krediet:

  • Foto’s: Verskaf deur De Zeekoe
  • Teks: Mooi Leefstyl