ARK Workshop

ARK Workshop houtplanke is pragtig.  Mooi Leefstyl deel graag met julle plaaslike besighede om te ondersteun.  Herwinning is ook deesdae ‘n belangrike rol in ons alledaagse lewens.  Die pa en dogter span, elk met hul onderskeidelike talente het saam gespan om ‘n produk te maak wat in elke trots Suid-Afrikaner se kombuis hoort.  Elke stuk het sy eie unieke storie en word met die hand gemaak, dus is daar nie twee stukke dieselfde nie.  Boonop bied die konsep werk aan onderontwikkelde  gemeenskappe.

Hou dit plaaslik en ondersteun plaaslik.Vertel ons van julle konsep?

ARK Workshop vervaardig ‘n reeks van hoë gehalte, handgemaakte hout produkte. Ons maak gebruik van volhoubare geoeste en herwonne hout. Ons hout is met die hand gepluk van vloere van eeu oue skure en geboue regoor die hele Suid-Afrika. Elke stuk is uniek, wat die natuurlike skoonheid en besondere karakter van die hout gee.

Wanneer jy belê in ‘n soliede hout produk van ARK, belê jy in ‘n handgemaakte tydlose stuk wat ‘n aanwins vir jou huis sal wees.

Die doel van die besigheid is om vaardighede sowel as om te skepping van werksgeleenthede in onderontwikkelde gemeenskappe te ontwikkel deur die verskaffing van ‘n platform vir vakmanskap en ekonomiese groei. Maatskaplike ontwikkeling en gehalte produkte is waarna ons streef.Wie is die stigters van ARK Workshop?

ARK Workshop is gestig deur ‘n vader en dogter span.  Die besigheid is gebore uit ‘n liefde vir hout.  Pieter, ‘n bewonderenswaardige houtwerker, ook ‘n boer,  het die kuns van houtwerk in Knysna geleer.  Imari het gegradueer met ‘n BA in Modes, nou pas sy ontwerpbeginsels toe in houtwerk.

Na ‘n paar maande van die maak van bediening borde oor naweke het ons  gou besef dat ons ‘n geldige besigheid module het op ons hande.
Vertel ons van die proses van die maak van jul produkte

Ons span is so gekies dat die ontwerp en maak van tydlose produkte saam net mooier sal word wanneer dit gebruik word.  Aandag is gevestig aan die natuurlike grein van die hout wat met ons ontwerpe na vore bring.  Vestig baie aandag aan detail regdeur elke stap van die proses, vanaf die sny en skuur van die hout, tot die afwerking met natuurlike olies.Artikel Krediet: