Africamps Pat Busch

Wat is Africamps?

Africamps is alles oor boetiek kamp (of glamping) by die mooiste plase en landgoedere in Suid-Afrika.  AfriCamps by Pat Busch Mountain Reserve in Robertson merk al die bokse van ‘n werklik unieke glamping ervaring in die Suid-Afrikaanse Natuur. Die moontlikhede op die eiendom is eindeloos en sluit staproetes, ‘n goeie voëlkyk, visvang, swem en roei in die plaasdam.  Die sprankelende nege-meter swembad, omring deur ‘n groen grasperk, is perfek om te ontspan in die hittige somer.  Robertson is ‘n baie mooi Kaapse Wynland dorp met Jakaranda langs die strate en wingerde met pragtige rose. Die Robertson-vallei maak deel van die Roete 62, die langste wynroete in die wêreld en bekend vir sy baie wyn feeste. Daar is ook ‘n groot verskeidenheid van aantreklikhede, aktiwiteite en Culinair op aanbieding in die area.

Hier word julle verwelkom deur die boer en sy gesin, om te leer oor hul boerdery en ervaar alles van staptog tot ontspan in ‘n hangmat, van afgesonder wees in die natuur & romantiese ontsnapping, familie uitstappies of vrolik tye saam vriende!


AfriCamps | Luxury Camping | 8 Unique Glamping Camps‎ Luxury CampingLuxury Camping


Plase en Glamping roetes

Met ons eerste boetiek kampe wat oopgemaak het in die Klein Karoo, Kaapse Wyn Lande en Overberg, kan jy jou ideale plek kies of besluit om te reis van die een plaas na ‘n ander. Jy sal van die mooiste dele van die land sien en ervaar en alles leer alles die tipiese Suid-Afrikaanse produkte wat ons plase produseer.


AfriCamps | Luxury Camping | 8 Unique Glamping Camps‎AfriCamps | Luxury Camping | 8 Unique Glamping Camps‎Luxury Camping


Luukse Glamping Tente

Hul persoonlike ontwerpte boetiek kampeer tente is ruim en ten volle toegerus met ‘n volmaakte kombuis, gemaklike slaapkamers en bad kamers.  Hulle bied gaste die vryheid en aanpasbaarheid van ‘n selfsorg vakansie, die intimiteit aan die natuur met ‘n uitstappie en die luukshede en gerief van ‘n mooie selfsorg eenheid.

AfriCamps se tente is trots vervaardig en handgemaak in Suid-Afrika, die verskaffing van ‘n aantreklike akkommodasie opsie vir diegene wat graag die vryheid van die buitelewe soek, maar  nie noodwendig ‘n behoefte na ongeslypte het nie.  Met al die gerief van ‘n permanente struktuur met behoorlike meubels, badkamer, ‘n ten volle toegeruste kombuis en ‘n soliede hout vloer, sal  hulle nog steeds die romanse en atmosfeer van ‘n verblyf in ‘n tent ervaar.

AfriCamps tente bestaan uit ‘n ruim oopplan sitkamer met ‘n gemaklike rusbank en ‘n ten volle toegeruste kombuis.  Die eetkamer area het ‘n stewige houttafel met genoeg sitplek vir 5 mense.  Vir wintermaande sal die kaggel die perfekte manier wees om warm te word in die tent en vir somer maande is daar lugreëling om jul gemaklik te hou in die warm aande.

Albei slaapkamers is toegerus met ‘n koningin grootte bed en het hul eie private ingang wat maksimum privaatheid toelaat.  Een van die slaapkamers bevat ook ‘n ekstra stapelbed, so die tent sal gemaklik ‘n gesin van 5 kan slaap.  Daar is ook ‘n private badkamer met ‘n warm stort, wasbak en spoel toilet.

Die private houtdek aan die voorkant van die tent kom met gemaklike hout bank  vanwaar jy die vreedsame natuur van ‘n werkende plaas of mooie landgoed kan uit kyk op.  Wanneer dae warmer word kan jy die voorblaaie optrek en die tent  transformeer ‘n groot buitelug-leefarea.  Hier kan jy ontspan en ‘n feestelike familie ontbyt geniet terwyl jy  die mooie weer en die rustige natuurskoon van die Suid-Afrikaanse landskap in neem.


AfriCamps | Luxury Camping | 8 Unique Glamping Camps‎

AfriCamps | Luxury Camping | 8 Unique Glamping Camps‎ AfriCamps | Luxury Camping | 8 Unique Glamping Camps‎


Besonderhede en fasiliteite van elke Africamp tent

Algemeen

– Tent 35 m2
– En-suite badkamer 8 m2
– Stoep 12 m2
– Ten volle toegeruste kombuis
– Sitkamer area
– Eetkamer
– 2 Slaapkamers
– Elke tent slaap 5 mense
– Hout vloer
– Tente met ligte en elektrisiteit voorsien
– lugversorging eenheid
– Kaggel
– braaigeriewe

Spesifikasies

– hoofslaapkamer met ‘n koningin-grootte bed (XL lengte 2 mtr)
– 2de slaapkamer met ‘n koningin-grootte bed en enkel stapelbed (beide XL lengte 2 mtr)
– Voldoende  bêreplek in slaapkamers
– En-suite badkamer met stort, toilet en wasbak
– Sitkamer area met gemaklike rusbank en kant tafel
– Eetkamer met eetkamertafel en 5 stoele
– Hout stoep met 2 sitkamer stoele en ‘n piekniek tafel

Kombuis Spesifikasies

– Kombuis geriewe vir 5 persone (borde, eetgerei, glase, koppies, potte, panne ens)
– 4 kookplaat kombuis stoof
– Yskas / Vrieskas
– Mikrogolf
– Koffie pers
– Water ketel
– Rooster

Tent Ekstras 

– Beddegoed
– Handdoeke
– Vadoek
– Vag kombers
– Elektriese komberse
– Koffie en tee fasiliteite
– Suiker
– Poeiermelk
– Opwas middel
– Hand seep
– Skoonmaak diens elke 4de dag (insluitend nuwe handdoeke en beddegoed.)
– Baba Bed (op aanvraag, onderhewig aan beskikbaarheid)
– Kinderstoel (op aanvraag, onderhewig aan beskikbaarheid)


AfriCamps | Luxury Camping | 8 Unique Glamping Camps‎ AfriCamps | Luxury Camping | 8 Unique Glamping Camps‎  AfriCamps | Luxury Camping | 8 Unique Glamping Camps‎ AfriCamps | Luxury Camping | 8 Unique Glamping Camps‎ AfriCamps AfriCamps AfriCamps | Luxury Camping | 8 Unique Glamping Camps‎ AfriCamps | Luxury Camping | 8 Unique Glamping Camps‎ camping south africa camping south africa AfriCamps | Luxury Camping | 8 Unique Glamping Camps‎ AfriCamps | Luxury Camping | 8 Unique Glamping Camps‎ camping south africa AfriCamps | Luxury Camping | 8 Unique Glamping Camps‎  camping south africa camping south africa  camping south africa camping south africa


Artikel Krediet