Handgemaakte onderklere vir mans

Handgemaakte onderklere vir mans.  Almal hou daarvan om hul onderklere af te trek.  So ook ander mense sin. Nou is Frankees uit eintlik hier om dit die beste deel van jou dag te maak om jou onderklere weer aan te trek.  Nou beskikbaar van hul aanlyn winkel.

Dit is Frankees Suid-Afrika se eerste handgemaakte mans onderbroeke.  Ontwerp om die moderne persoon te bevry van die herhalende roetine. Van ‘n algemene wit onderbroek na handgemaakte onderklere vir mans  Kry meer mode inspirasie op Mooi Leefstyl.

Handmade men's underwear

Vir die moderne man:


Die moderne man word nie meer onderskryf deur die beperkings van die verlede nie.  Hy vorder vorentoe met ‘n doel, met ambisie en kleurvolle onderbroeke.  Hul is hier om broodnodige ondersteuning te gee vir die “seuns”, met geen half-maat op gerief en funksionaliteit.

Frankees is die kleurvolle idee van lewenslange vriende, Tim Whitehead en Siya Kolisi, wie se vriendskap natuurlik gevorder het van klasmaats na die rugby veld en na die die raadsaal.

men's underwear made in South Africa mens underwear south africa mens underwear south africa

‘n Woord van die mede-stigter:


“Ons het ‘n gaping in die mark gesien vir hoë kwaliteit onderklere met kleurvolle patroon en ‘n unieke Afrika tema.  Ons doel is om perfekte onderklere te ontwerp wat ten volle die moderne Suid-Afrikaner teenwoordig; iemand wat pret is, vreesloos en lighartig is, maar terselfdertyd die fyner dinge in die lewe waardeer.  Sedert die bekendstelling van die webwerf was die terugvoering oorweldigend en het ons vele Perske emoji’s op sosiale media van ouens en die dames ontvang, opgewonde om hul mans in ‘n Frankees onderbroek te sien.” Lewer Tim Whithead kommentaar

Handgemaakte onderklere vir mans mens underwear south africa

Unieke ontwwerpe:


Frankees se uitgebreide reeks ontwerpe maak gebruik van Suid-Afrika se nasionale blom, die Protea, ‘n ander sluit tradisionele ShweShwe in en ‘n speelse emoji patroon.  Frankees is ‘n trotse plaaslike handelsmerk.  Hul het meer as 95% van hul materiale wat gebruik word vir die onderbroek is verkry van Suid-Afrika.

Handgemaakte onderklere vir mans mens underwear south africa Handgemaakte onderklere vir mans mens underwear south africa

Koop Frankees aanlyn:


Om ‘n paar Frankees aan te koop, kan u https://frankees.com/ besoek of volg @FrankeesZA op Facebook,  Twitter en Instagram

mens underwear south africa Handgemaakte onderklere vir mans mens underwear south africa mens underwear south africa