Smaak van stedelike vakmanskap in jou huis

Met die stedelik as hul vooruitsig is ‘Taste of the City’ die treffende nuwe reeks van Le Creuset.  Eggo die wese en palet van die stadslewe, dis kleurvolle, kontemporêre kookware.  Ons is mal oor hulle stads tema.  As jy in die stad bly is jou lewe so ‘n gejaag en kook laat jou vergeet daarvan.  Dit is een van ons gunsteling dinge om te doen.  As jy besig is in die kombuis vergeet jy van wat buite aan gaan.  Mooi eetware, potte en panne maak mens glimlag.  Dit is amper of jou kos beter vertoon as die potte en panne wat jy gebruik mooi is.

Hul vind inspirasie in die stylvolle stedelike landskap. ‘n smeltkroes van wat dit beteken om beide stylvol en beboubaar te wees.  Uitbreiding van ‘n unieke nuwe kleur reeks (Ocean). ‘Taste of The City’ stel ‘n vars nuwe reeks van moet-hê kookware en toebehore voor. Die reeks luit in kenmerkende veelsydige gietyster Sop potte, modieus Koper Knoppies en Boekenhout meule.

Die produkte is vir alle gebruik veelvuldige klipware bakke, dekoratiewe vase en vele meer. Ons by Mooi Leefstyl is mal oor Le Creuset se produkte.  Elke kombuis moet ten minste een Le Creuset item hê.   Lees meer oor ander huis en tuin idees op Mooi Leefstyl.

le creuset le creuset le creuset le creuset le creuset le creuset le creuset le creuset le creuset le creuset

Artikel Krediet:

  • Teks:  Le Creuset
  • Fotografie:  Verskaf deur Le Creuset