Stylvolle klere vir die familie

Mens word nie gebore met styl nie, dit word vir jou geleer en daarom is ons opgewonde om die Flynn Jaxon artikel met Mooi Leefstyl se lesers te deel.  Die oulikheid in die fotos verkoop die produk.  Moet net nie vergeet om meer oor die besigheid en stigters te lees nie.

Baby & Toddler Apparel, Made in South Africa.Baby & Toddler Apparel, Made in South Africa.

Wie is die stigter van Flynn Jaxon


Flynn Jaxon is in Mei 2016 geskep en was die breinkind van Thea Cogill.  Dit is begin met die idee om praktiese, aantreklike, monochroom baba bykomstighede te bied aan ‘n mark wat vol helder kleure is.  Die aanvanklike reaksie op die handelsnaam was wonderlik, maar dit was eers in Januarie 2017 met die bekendstelling van sakevennoot Marisa Baglione en hulle vars idees en energie wat sy bygedra het dat die handelsmerk werklik ontplof het.   Albei vroue is moeders van kleuters seuns, Knox en Max, wat die gesigte van Flynn Jaxon is en ‘n groot inspirasie-bron agter hul ontwerp konsepte is.

 Baby & Toddler Apparel, Made in South Africa.

Wat is die inspirasie vir jul ontwerpe


Om op hoogte te wees met volwasse styl-bewegings is ‘n groot invloed agter die ontwerp estetika van Flynn Jaxon.  Baie tyd word bestee aan die ondersoek na internasionale tendense en dit dan in ‘n praktiese kledingstuk vir kinders te maak.  ‘n Klem word egter op’ styl ‘eerder as mode geplaas, aangesien die mode te gekoppel is aan seisoen en alle klere is ontwerp om ‘n lang lewensduur te hê.

Baby & Toddler Apparel, Made in South Africa. Baby & Toddler Apparel, Made in South Africa.Baby & Toddler Apparel, Made in South Africa.

Waar word jul produkte vervaardig


Alle klere en bykomstighede word plaaslik vervaardig, insluitende die skoene en die swemdrag.

Die reeks het gegroei van ‘n besigheid gefokus op bykomstighede na ‘n volwaardige klere reeks wat ‘n paar aantreklike hoë-top  leer skoene genoem FJ KICKS insluit.  Hulle voorsien vir kinders tot en met 8 jaar oud.  Die reeks sluit in ‘n seleksie van Rompers, Harem Broeke, ves met hoede en rokke vir kinders.  JF MAMMA’s reeks is ook bekend gestel en sluit in ooreenstemmende rokke, Rompers en Harems vir volwassenes.  Die nuutste byvoeging van die Flynn Jaxon reeks is ‘n ‘n swemklere-versameling met ‘n vol lengte swemklere vir die meisies.

Baby & Toddler Apparel, Made in South Africa.  Baby & Toddler Apparel, Made in South Africa.

Nuwe opwindende projekte


Flynn Jaxon is ook besig om aan baie nuwe opwindende Projekte te werk.  Insluitende ‘n fokus op babygros.  Ook ‘n nuwe tekkie styl wat bekend gestel sal word met die Herfs/Winter18 Versameling.

 Baby & Toddler Apparel, Made in South Africa. Baby & Toddler Apparel, Made in South Africa.Baby & Toddler Apparel, Made in South Africa.

Hulle advies aan ander entrepreneurs is:


Staan agter jou idee, gooi alles wat jy het daarin, verken elke laan en moontlikheid om dit te laat werk.  As dit nie gebeur nie, dan weet jy ten minste dat jy alles gegee het.  Huur kwaliteit mense, hulle is die hartklop van jou besigheid en bepaal verseker sy sukses of mislukking!

   Baby & Toddler Apparel, Made in South Africa.Baby & Toddler Apparel, Made in South Africa. Baby & Toddler Apparel, Made in South Africa. Baby & Toddler Apparel, Made in South Africa.

Waar kan ons lesers jul produkte koop?


Flynn Jaxon se reeks is beskikbaar aanlyn op  www.flynnjaxon.co.za en is beskikbaar by ‘n klein seleksie van boetieks in KwaZulu-Natal.

Volg Flynn Jaxon op Instagram en Facebook.

Baby & Toddler Apparel, Made in South Africa. Baby & Toddler Apparel, Made in South Africa. Baby & Toddler Apparel, Made in South Africa. Baby & Toddler Apparel, Made in South Africa. Baby & Toddler Apparel, Made in South Africa. Baby & Toddler Apparel, Made in South Africa. Baby & Toddler Apparel, Made in South Africa. Baby & Toddler Apparel, Made in South Africa.

Artikel Krediet:

  • Fotos verskaf deur Flynn Jaxon