Tiende Hands-on Harvest Festival

Viering van die 10de jaarlikse Hands-on Harvest Festival in die skilderagtige Robertson Wynvallei 23-25 Februarie 2018!

Geniet van heerlike plaaslike wyne, ervaar platteland gasvryheid, geniet plaas kos.  Verken alles wat die dorpe Ashton, Bonnievale, McGregor en Robertson bied.  Ervaar die druiwe se reis van die wingerdstok tot die vat met handige aktiwiteite van die pluk en pars tot kelder toere, wynproe-meesterklasse en die vermenging van jou eie wyn-skepping.  Die fees is ‘n gemeenskap gebeurtenis met elke wynplaas wat hul eie spesiale program van geleenthede aanbied.  ‘n Program prop vol wonderlike aktiwiteite, so boek nou op www.handsonharvest.com

Die familie mark by Viljoensdrift


Die familie mark op Sondag is gratis en vind plaas vanaf 10:00 tot 22:00 by Viljoensdrift Fine Wines en River Cruises.  Ondersteun plaaslike handelaars by die Oesmark.  Bring jou vriende en familie saam met wynproe, lewendige musiek en aktiwiteite vir die kinders.  Insluitende perde- en trekker ritte, plaaslike produkte, lekkernye, gebak, kinderklere, troeteldier goedere, organiese produkte, plaaslike kaas en olywe. sowel as huisware en meer!

#WINEFORGOOD


Robertson Wynvallei ondersteun die Thunderchild-projek, en daar sal ‘n stalletjie op die mark wees waar jy die wyne kan koop. 100% van die opbrengs vir hierdie wyn-inisiatief gaan direk na die Thunderchild-projek ter ondersteuning van die Herberg Kinderhuis,

Artikel krediet

  • Fotos is slegs vir illustrasie en verskaf deur Hot Oven Marketing