Elegante huis dekor vir die moderne dekor liefhebber se tuiste

Ons gesels vandag met die stigters en eienaars van Chairman Homeware and Furniture Co.  Die besigheid is begin in 2016 deur man en vrou span, Ahmed en Naailah Akoob.  Ahmed is ‘n argitek en het ‘n klein argitek firma in Pretoria wat fokus op kleiner residensiële projekte.  Naailah het ‘n mode kwalifikasie en werk daaraan om ‘n kinder klere-reeks te begin.  Vind vele meer dekor inspirasie vir jou huis in Mooi Leefstyl se Huis & Tuin kategorie

The Chairman Homeware and Furniture Co. The Chairman Homeware and Furniture Co.

Beskikbare produkte:


Hul fokus op ‘n kleiner hoeveelheid selektiewe produkte wat pas by hulle estetika van hul besigheid.  Op die oomblik kan kliënte kies uit ‘n verskeidenheid tafelgerei-items, insluitende eetgerei, glasware, bediener-gerei.  Ander bykomstighede soos drupmatjies en servetringe.

The Chairman Homeware and Furniture Co. Homeware for your house - Tuisware vir die huis

Vervaardiging:


Chairman Homeware and Furniture Co. se produkte word van verskeie plekke gekoop.  Van die plekke sluit in Indië en Turkye.  Twee baie kulturele plekke waaroor ons mal is.  Hulle is ook besig om te dink aan ‘n nuwe reeks.  Dalk ‘n gedrukte muur kus wat plaaslik gemaak sal word in Suid-Afrika.

Elke produk word streng gekeur voordat Chairman Homeware and Furniture Co. enige besluit neem om dit te koop.  Hulle kyk na die afwerkings, materiale en verpakking.  Die vervaardiging en produksie tydperk duur tussen ses en agt maande.

The Chairman Homeware and Furniture Co. The Chairman Homeware and Furniture Co.

Uniekheid:


Die feit dat die besigheid begin was deur die paartjie se sterk aanvoeling vir goeie ontwerp, was al klaar ‘n plus punt.  Vir Chairman Homeware and Furniture Co. gaan dit oor die kliënte se ervaring wanneer hulle een van hulle produkte koop.  Dit gaan alles oor die klein herinneringe.   Vanaf die oomblik wat jou pakkie afgelewer word en jy dit oopmaak tot jy die produk in jou hande het.

Alle bemarking materiaal word binnehuis gedoen om seker te maak dit weerspieël wat hul besigheid voor staan. Hul produk pryse sal ook altyd binne perke wees.  Sodat hulle hul liefde vir mooi goed kan deel met hul kliënte.

Homeware for your house - Tuisware vir die huis

Tendense vir meubels in Suid-Afrika:


Daar is ‘n verskuiwing na die gebruik van meer natuurlike en robuuste materiale die industrie.  Chairman Homeware and Furniture Co. sien baie marmer, beton en selfs halfedelsteen wat in leefruimtes ingaan.  Terrazzo, wat as ‘n klip of selfs in patroondruk op tekstiele gebruik word, gaan makliker beskikbaar word.

Goud-elemente, hetsy dit met ‘n goue rand glaswerk of gepoleerde goud is, is nou al ‘n geruime tyd in die kollig en sal dit steeds doen.  Miskien is die opvallendste finale produkte is die wat van natuurlike klipmateriaal gemaak is en met goud- of roosgoud metaal elemente gemeng word.  Dit voeg altyd die ekstra glans-faktor by terwyl dit werklik elegant en tydloos bly.

The Chairman Homeware and Furniture Co.  The Chairman Homeware and Furniture Co. The Chairman Homeware and Furniture Co.

Koop hul produkte:


Jy kan al hul produkte koop in die gemaklikheid van jou eie huis.  Besoek hulle aanlyn winkel hier en bestel jou produkte vandag.  Hul aanlyn winkel het ‘n goeie beskrywing van elke produk, wat dit maklik maak om te lees waarvoor jy betaal.

Homeware for your house - Tuisware vir die huis The Chairman Homeware and Furniture Co. The Chairman Homeware and Furniture Co.

Kontak Besonderhede:


Kontak hul kantoor op 012 666 7607 gedurende besigheid-ure.  Vir meer inligting oor hulle nuutste produkte, volg hulle op Instagram en Facebook.  Kry daaglikse inspirasie vir jou huisware op hulle sosiale media platvorms.

Homeware for your house - Tuisware vir die huis The Chairman Homeware and Furniture Co. The Chairman Homeware and Furniture Co.

Entrepreneurskap advies:


Volgens Ahmed is konsekwentheid die belangrikste: wees altyd deeglik en betroubaar in die manier waarop u na u kliënte kom. U kan ‘n goeie idee gee van wat u beleidsdoelwitte is, met ander woorde hoe u, u kliënt wil bereik.   Watter soort estetika u wil hê of u produktepryse.  Moenie iets begin voordat u al die fyner besonderhede vervolmaak het nie .  Dit kan ‘n bietjie ekstra moeite verg. Wag eerder totdat die tyd reg is en u seker is dat u die mark sal betree.  Daar sal altyd iets wees.  As u ‘n sterk basis het, maak dit u makliker om hierdie uitdagings te oorkom.

Homeware for your house - Tuisware vir die huis