ʼn Reis na Salt of Palmar Boetiek Hotel in Mauritius vir vakansie

ʼn Reis na Salt of Palmar Boetiek Hotel in Mauritius. ʼn Helder kleurige hotel wat hul bydrae gee tot ʼn meer organiese wêreld sonder plastiek.  In dié artikel reis ons na  Mauritius  vir ʼn lekker vakansie saam met Schantel Merwe, ʼn Suid-Afrikaanse fotograaf.  Vir die wat Schantel Merwe ken  sal weet sy is gaande oor toer en fotografie.  Kom reis saam met ons vandag hier op Mooi Leefstyl.

Hul was gegroet by die deur van die Salt of Palmar Boetiek Hotel met ʼn heerlike, pittige, aromatiese verwelkomingsdrankie.  Dit is presies hoe jy verwelkom wil word op jou eiland wegbreek.  Mauritius is die ideale wegbreek plek vir Suid-Afrikaners om na te reis vir ʼn eiland vakansie. Lees meer oor Schantel se ervaring onder.

Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius

Aktiwiteite:

Daar is soveel aktiwiteite vir jong paartjies en ook gesinne om te doen.  Die hotel is tegnologies gevorderd en hul moes die SALT applikasie aflaai op hul foon, sodat hul toegang kon kry tot hul kamer.  Net nog ʼn manier hoe meer en meer hotelle dit meer gerieflik maak vir gaste.  Die applikasie het ook informasie oor die hotel en die omgewing.  Dit help jou om maklik aktiwiteite te kry.

ʼn Eiland vakansie is daar vir jou om dinge rustig te vat en te doen waarvoor jy lus is.  As jy langs die strand wil lê en skemerkelkies drink kan jy so maak, as jy wil gaan jetski kan jy dit doen of as jy net ʼn boek wil lees wat deur ʼn plaaslike skrywer geskryf is kan jy dit doen. Jy kan sommer alles saam doen as jy wil.

Die hotel het ook baie lekker swembaddens waar jy daardie Instagram foto’s kan neem.  Wat is dan nou nie lekkerder as ʼn swembad langs die see nie.  Dit is jou vakansie en jou tyd om te geniet. Klik hier om te kyk na hul aktiwiteite.

Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius

Die Hotel-kamer en jou omgewing:

Hierdie hotel het ʼn groot verskeidenheid hotel kamers beskikbaar, van klein kamers tot tuin kothuise langs die see.  Dit maak die hotel net nog ʼn beter plek om vakansie by te hou.  Daar is iets vir almal. Die kamers is almal baie minimalisties met sterk kleur elemente.  As jy in die kamer is sal jy onmiddellik weggevat word na ʼn eiland lewe.  Kleurvolle elemente met in ʼn moderne spierwit kamer wat uitkyk oor die eiland lewe.  Dit is mos nou hoe mens ʼn eiland vakansie moet hou.

In die kamer was die oulikste bamboes-sandale en ʼn waterkan om te hou. Plaaslike rome en skoonheid produkte was beskikbaar in die kamers.  Reg deur die eiendom was daar ook vars stil en vonkelende water, ʼn verskeidenheid vrugte om jou water ʼn bietjie geur te gee en bamboes strooitjies.  Bamboes strooitjies is ʼn wonderlike vervanging vir jou plastiek strooitjies wat net weer in die see opeindig.  Al die natuurlike elemente maak mens goed voel oor jouself en die omgewing waarin jy jouself bevind.

Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius

Eet & Drankies:

Die kombuis is die hart van Salt of Palmar Boetiek Hotel in Mauritius.  Dit is hoe die hotel beskryf word op hul webtuiste.  Geniet jou heerlike kos met ʼn pragtige uitsig.  Waarvoor kan mens meer vra?  Dit is die perfekte omgewing om lekker te ontspan.

Na ontbyt word ons bederf met ʼn Mauritius tee op hul dak-kroeg, waar jy kilometers van die oewerlyn kan sien.  Jy sal onmiddellik energie kry om op ʼn branderplank te spring en die pragtige turkooise see te verken en om oefening te kry.

Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius Salt of Palmar Boutiek Hotel in Mauritius

Foto’s : Schantel Merwe Photography