Simplistiese modedrag

Sunny the Label, Simplistiese modedrag

Daar is soveel verskillende modes in die wêreld, letterlik iets vir elke smaak.  By Mooi Leefstyl is ons bevoorreg om met modes te sien van verskillende plaaslike en internasionale ontwerpers. Ons is opgewonde om met ons lesers simplistiese modes van Sunny the Label te deel. Partymaal wil mens net wegbreek van te veel patrone en is net opsoek na iets ‘n bietjie meer eenvoudig.  Dit is presies wat Sunny the Label is.  Hulle ontwerpe is simplisties en pas by alles.

In 2018 het Kyrah en Chad Tyrer die besigheid begin as ‘n baba- en kinderklere reeks onder die naam Sunny+Bear.  Later daardie jaar het hulle, hul eerste dames klerereeks begin toe hulle, hul passie gevind het.  Hul het toe besluit om die besighede te deel in twee.  Een wat baba- en kinderklere verkoop onder die naam Sunny + Bear.  Toe het hulle Sunny the Label begin middel 2019, wat fokus op damesklere.

Hulle is gebaseer in ‘n pragtige area in KwaZulu-Natal.  Die KwaZulu-Natal Midlands area is een wat ons al ‘n paar keer besoek het.  Loer gerus na ons artikels hier.   Hierdie klerereeks het ook ‘n ietsie persoonlik aan dit gekoppel en dit is die naam van hul Great Dane en Seun.

Vir die van julle wat die stigters van Mooi Leefstyl ken, sal weet dat ons self ‘n Great Dane het.  So alles met ‘n Great Dane in is ons mal oor! Op die oomblik het hulle 27 produkte wat deel vorm van hul reeks.  Lees meer oor hul besigheid hieronder.

South African sustainable and ethically made womenswear range South African sustainable and ethically made womenswear range

Die naam – Sunny the Label:

Kyrah het geboorte gegee aan die paartjie se eerste seun toe hulle besluit het om die besigheid te begin.  Hul seun se middelnaam is Bear en hul Great Dane se naam is Sunny. Hierdie twee het ‘n konneksie gehad soos wat hulle nog nooit vantevore tussen ‘n hond en ‘n kind gesien het nie.  Aangesien dit so spesiaal was om na te kyk, het die paartjie eenvoudig besluit om die twee name te kombineer om Sunny + Bear te vorm.  Toe hulle Sunny + Bear verkoop, was Kyrah swanger met hul tweede kind en het gedink dat hulle nie regtig ‘n onderneming na die een kind kan noem nie en nie die ander nie, en daarom besluit hulle om net by Sunny te bly.  Miskien sal hulle eendag hul seuns se name kombineer en iets anders begin!

South African sustainable and ethically made womenswear range South African sustainable and ethically made womenswear range South African sustainable and ethically made womenswear range South African sustainable and ethically made womenswear range Sunny the Label, Simplistiese modedrag South African sustainable and ethically made womenswear range South African sustainable and ethically made womenswear range South African sustainable and ethically made womenswear range South African sustainable and ethically made womenswear range South African sustainable and ethically made womenswear range South African sustainable and ethically made womenswear range

Vanwaar kom die inspirasie agter die ontwerpe:

Kyrah ontwerp al die kledingstukke van Sunny The Label.  Sy woon in Nottingham Road in die pragtige KwaZulu-Natal Midlands area en is geïnspireer deur die skoonheid van die natuur en ‘n paar van haar hegte kunstenaarsvriende. Veral een liewe vriendin het haar baie geïnspireer – Astrid Dahl.

Sy is die ongelooflikste keramiekkunstenaar (Google bietjie haar werk) en neem al haar inspirasie van plante.  Astrid en Kyrah praat gereeld oor die skoonheid en raaierigheid van die natuur, en dit is waar sy haar inspirasie vir soveel van haar ontwerpe.  Daar is iets so magies daaraan om te werk met rou stowwe wat van plante gemaak is.

Linne word van die vlasaanleg vervaardig en ‘Rayon’ van houtpulp – al die produkte van Sunny The Label is vervaardig van Rayon en Linne. Alhoewel hul ontwerpvelde verskillend is, word Kyrah geïnspireer deur die egtheid van haar vriendin en die grofheid van haar ontwerpe.

South African sustainable and ethically made womenswear range South African sustainable and ethically made womenswear range South African sustainable and ethically made womenswear range South African sustainable and ethically made womenswear range South African sustainable and ethically made womenswear range South African sustainable and ethically made womenswear range South African sustainable and ethically made womenswear range Sunny the Label, Simplistiese modedrag South African sustainable and ethically made womenswear range South African sustainable and ethically made womenswear range South African sustainable and ethically made womenswear range South African sustainable and ethically made womenswear range South African sustainable and ethically made womenswear range South African sustainable and ethically made womenswear range

Sunny the Label se produkte:

Sunny The Label bied ‘n groot verskeidenheid kledingstukke, wat insluit daaglikse skouerbroeke en rompertjies tot luukse rokke en pasgemaakte kledingstukke vir werkkleding.  Onlangs het hulle mansklere en huishoudelike produkte in hul versameling bekendgestel en sal hierdie versamelings in die toekoms byvoeg en uitbrei. Verder bied hulle aanpasbare bruidsmeisierokke, slaapklere en rokke vir bruide en hul bruidspartye aan.

South African sustainable and ethically made womenswear range South African sustainable and ethically made womenswear range South African sustainable and ethically made womenswear range South African sustainable and ethically made womenswear range South African sustainable and ethically made womenswear range

Koop Sunny the Label se klere:

As jy meer wil weet oor die produksie van Sunny the Label, klik hier om hul visie-bord te besoek.  Besoek hul webtuiste om al hul produkte aanlyn te koop.  As jy inspirasie soek, volg hul op Instagram en Facebook.  Indien jy nie enige van die bogenoemde kontak maniere wil gebruik nie kan jy hulle ‘n e-pos stuur.

South African sustainable and ethically made womenswear range South African sustainable and ethically made womenswear range

Artikel Krediet: