‘n Toer na Paris Gare de l’Est in Frankryk

Fashion shoot at Pont Allexandre iii

Ons toer saam met  Schantel Merwe na Paris Gare de l’Est.  Mooi Leefstyl se lesers weet al ons is mal oor toer.  Dit is vir ons lekker om oulike plekkies regoor die wêreld te verken.  Daar is so baie mooi plekkies wat mens nog kan verken.  Alhoewel mens nie op die oomblik maklik kan reis nie, neem Mooi Leefstyl jou op ʼn virtuele toer.  Schantel is  ʼn Suid-Afrikaanse fotograaf wat gaande daaroor is om te toer.  Ons deel met jou haar reis ondervinding na die pragtige Paris Gare de l’Est in Frankryk.

Hulle het gebly by die sjiek, Okko-hotel.  As jy van pienk sjiek hou, is hierdie hotel net wat jy nodig het as jy Parys besoek! Die oomblik as jy ingaan, hou jy van die atmosfeer en wil jy dadelik begin foto’s neem.   Die hotel het ʼn baie simplistieke dekor styl, maar bied alles vir ʼn reisiger wat opsoek is na mooi verblyf wat sentraal gelëe is.   Geniet die reis hieronder.

toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk

Begrotingreisiger met styl:

Schantel  vertel: “Om eerlik te wees, ek is ʼn begrotingsreisiger, maar terselfdertyd doen ek geen afbreuk aan die klassieke, skoon en goeie gehalte nie.”

toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk

Okko-Hotel:

Dus, sonder dat ons daarvan geweet het, het die portier vir ons gesê dat ontbyt by u kamertarief ingesluit is, asook wat die Franse noem: Aperitif. ʼn Ligte aandete met ʼn glas wyn, wat ?! Hierdie Aperitief bestaan ​​uit pragtige slaaie, vrugte, kaas, koue vleis en ʼn pragtige keuse uit hul bakkery. Dit is wat ek noem waarde.

Nie net is die dekor chic, die kos lekker nie, maar die besonderse ding met hierdie hotel is dat dit ʼn openbare tuin van 2.600 m² is wat op die dak van die stad Parys besit word. Die feit dat jy direk by die Gare Du Nord-stasie geleë is, stap jy letterlik na die hotel, en die gimnasium is so mooi, ek het amper al die foto’s daar geneem.

My pragtige model en artistieke assistent Chantel van On Trend Style Events was my model.

toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk toer na frankryk

Artikel Krediet:

Foto’s : Schantel Merwe Photography