Prettige Pikkewyn sokkies vir jou sokkie versameling

Ons deel die Prettige Pikkewyn sokkies vir jou sokkie versameling deur WaddleOn by Marts. By Mooi Leefstyl hou ons daarvan om van besighede te hoor wat kom met ʼn goeie agtergrond storie. Dit maak ons harte baie bly om te hoor as diere mooi hanteer word en goed versorg word. WaddleOn by Marts is gestig deur Martine Viljoen (Marts). Hulle pikkewyn sokkie versameling het “uitgebroei” in Kaapstad, Suid-Afrika gedurende 2017. Hulle het hul reeks bekend gestel by die SANCCOB Penguin Festival in Simonstad.  Martine vertel dit het regtig gepas gevoel, tesame met die vrylating van 13 gerehabiliteerde Afrika-pikkewyne in die natuur. Wat dit na ʼn ekstra spesiale geleentheid laat voel het.

Pikkewyne is vir ons ook die oulikste diertjies. Met hulle amper dans manier van stap en oulike gesiggies.  As jy na ʼn pikkewyn kyk kan jy nie help om onmiddelik te glimlag nie.  WaddleOn maak nou seker dat jy daagliks bly glimlag.  Trek hulle oulike WaddleOn pikkewyn reeks sokkies of gesigsmaskers aan en glimlag!  Dit is nie net baie oulike en moderne sokkies nie, maar het ook ʼn oulike storie agter dit.

Lees meer oor WaddleOn by Marts hieronder.

in support of Penguins in support of Penguins in support of Penguins in support of Penguins

Die naam, WaddleOn:

Martine, stigter van WaddleOn by Marts, is geïnspireer deur haar jarelange betrokkenheid by die ongelooflike bedreigde Afrika-pikkewyne.  Om te kyk hoe hulle verby mens verby waggel, kan jy nie anders om te glimlag nie.  So dit is waar die naam WaddleOn by Marts vandaan gekom het.

in support of Penguins in support of Penguins in support of Penguins in support of Penguins in support of Penguins in support of Penguins

Reeks Produkte:

WaddleOn se sokkie versameling bestaan uit agt verskillende pikkewyn ontwerpe.  Wat beskikbaar is in beide UK-grootte 4-7 en grootte 8-11.  Met nog twee ontwerpe beskikbaar vir Kinders in UK mates 6-8.  Die kinder reeks het ʼn soet pikkewyn gesig wat op hul hak en toon uitsteek.  Dit met bypassende weergawes vir volwassenes ook beskikbaar!  Twee van ons ontwerpe bevat baie pikkewyne wat geïnspireer is deur hul eweknieë – Rocky.  ʼn Geredde Rockhopper deur SANCCOB, en myself. Harold, ʼn Rockhopper-kuiken by Two Oceans Aquarium, waarmee Martine die afgelope paar jaar gelukkig was om mee te werk.

Ons is baie opgewonde dat ons onlangs ons beperkte weergawe WaddleOn by Marts-pikkewyn masker vrygestel het.  Dit is in samewerking met die wonderlike span by African Sketchbook.  Ons maskers word met die hand geskilder, deur plaaslike kreatiewe kunstenaars.  Elke masker is ʼn unieke skepping wat ongelooflik goed ontvang word deur kliënte. Dit het plaaslike en internasionale belangstelling getrek het, waarvoor ons baie trots is.

in support of Penguins in support of Penguins in support of Penguins in support of Penguins

Inspirasie agter die produkte:

WaddleOn se pikkewyn kouse is liefdevol ontwerp en geïnspireer deur Martine se betrokkenheid by die bedreigde Afrika-pikkewyne. Asook die redding van die Rockhopper-pikkewyne die afgelope dekade.

Ons reeks is lewendig gemaak deur ʼn passie vir bewaring. Spesifiek pogings om bewusmaking te gee ter ondersteuning van die wêreld se pikkewyn spesie. Verdere inspirasie is geput uit vrywilligers werk, studente en werkers by beide SANCCOB (sedert 2014) en Two Oceans Aquarium (sedert 2010).

Martine het haar BSc Honneurs-tesis op ons Afrika-pikkewyne toegepas. Sy was gelukkig genoeg om die SANCCOB-, BirdLifeSA- en Oceans and Coasts-seevoëlnavorsers by te staan met veldwerk.  Die veldwerk was op Robbeneiland- en Dasseneiland-pikkewyn kolonies en Kaapse papegaai veldwerk op Lambertsbaai Bird Island.  Voor die amptelike bekendstelling van WaddleOn deur Marts Martine, het sy die wonderlike geleentheid gehad om deel te neem aan die Waddle 2017.  ʼn ‘Waddle for a Week’ van 130 km vanaf Gansbaai na Simonstad.  Dit om die Afrika-pikkewyn en bewaring pogings in die algemeen bewus te maak.

Hierdie ervarings is waar pikkewyne regtig Martine se hart gesteel het, wat die passie aangewend het om ʼn bydrae te lewer om hierdie bedreigde spesies op alle maniere te help.

Martine het haar liefde vir pikkewyne en eienaardige sokkies gekombineer om ʼn ekstra waggel in jou stap te plaas, terwyl jy ʼn wonderlike saak ondersteun!  Vir elke paar WaddleOn’s wat verkoop word, gaan R3 na SANCCOB in Kaapstad.  Nog verdere bydraes gaan aan SANCCOB via verkope van hul aanlyn- en fisieke winkel!

in support of Penguins in support of Penguins in support of Penguins in support of Penguins in support of Penguins in support of Penguins

Mees gewilde produkte:

Ons het so ʼn wonderlike liefde vir al ons WaddleOn produkte ontvang.  Die gewildste ontwerp is die twee swart en wit sokkies met verskeie pikkewyne.  Die beste geskenk vir pikkewyn liefhebbers en prettige sokkie versamelaars.  Trek dit aan en WaddleOn.

in support of Penguins in support of Penguins in support of Penguins in support of Penguinsin support of Penguins in support of Penguins in support of Penguins
in support of Penguins

Plaaslike vervaardig:

Ons is trots en passievol oor die ondersteuning van plaaslike mense.  Al ons sokkies word gemaak van plaaslike katoen wat in Kaapstad vervaardig word.  Plaaslike werk word verskaf en ook so ondersteun.  Verder streef WaddleOn daarna om ander plaaslike ontwerpers en kunstenaars te ondersteun, terwyl ons sokkies deur plaaslike plakkers verkoop word.

in support of Penguins in support of Penguins in support of Penguins in support of Penguins

Koop WaddleOn Marts se produkte:

Jy kan meeste van hul produkte koop op SANCCOB se aanlynwinkel.  Klik hier om ʼn plaaslike verskaffer te vind waar jy jou gunsteling Waddle On’s kan koop.  Volg die oulike besigheid ook op Instagram en Facebook.

in support of Penguins in support of Penguinsin support of Penguinsin support of Penguins

Artikel Krediet:

  • Fotograwe krediet: Arran Graham, Ray Chaplin, Verity Fitzgerald, Anna Mathews, Craig MzKenzie en Demi-lee Griffiths.
  • Masker vervaardiger: African Sketchbook @africansketchbook – mask collaboation