Kunstige Juweliersware van die natuur

Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur

Juweliersware en kunsstukke wat nie net pragtig is nie, maar ook ʼn deeltjie van die natuur saam met dit dra.  Gebaseer in die oulike kusdorp, Kommetjie in Kaapstad.  Hierdie klein dorpie het baie versteekte skatte.  Dit is ook omring deur pragtige fynbos en plante – die einste plante wat in Sea & Shore se juweliersware gebruik word.  By Mooi Leefstyl het ons ʼn groot liefde vir die natuur en die buitelewe.

Juweliersware laat jou sommer onmiddelik beter voel oor jouself en die dag.  As jy ʼn dag het waar jy bietjie opkikkering kort, sit net ʼn mooi hangertjie of juweel aan en jy voel sommer beter.  Nou kan jy nog meer spesiaal voel met ʼn stukkie natuur as deel van jou juweliersware.  Lees meer oor Sea & Shore se pragtige reeks juweliersware hieronder.

Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur

Wanneer was die Sea & Shore gestig?

Die besigheid is gestig deur Angela Doig in Oktober 2018.  Dit was na meer as ʼn jaar van met hars werk en verskillende konsepte toets.  Angela is die kreatiewe genie agter Sea & Shore en haar inspirasie kom uit die natuur se skoonheid.

Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur

Wat was die inspirasie agter die besigheid se naam?

Die Sea & Shore-span woon in Kommetjie, Kaapstad.  Hierdie klein dorpie is geleë tussen die wilde en yskoue Atlantiese oseaan en omring deur magiese, Fynbos bedekte berge.  Die skatte wat in hul juweliersware gebruik word, word almal plaaslik en eties uit die see en berg verkry en sodoende is die naam, Sea & Shore, geïnspireer.

Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur

Hoeveel verskillende produkte het Sea & Shore?

Angela kom voortdurend met nuwe idees vorendag en dus is Sea & Shore ʼn steeds ontwikkelende handelsmerk.  Oorspronklik het Angela net juweliersware en sleutelringe gemaak.  Sy het vinnig besef sy hou daarvan om ook groter huis-dekor items te maak.

Sea & Shore bied nou ʼn wye verskeidenheid produkte, insluitend juweliersware, kuns, huisversiering, beker drupmatjies, troue geskenke en bewaring van ‘n bruid se ruiker omskep in kuns, korporatiewe geskenke, sowel as persoonlike bestellings vir alle vorme van produkte.  Soos u waarskynlik kan agterkom, is hars baie veelsydig.

Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur

Waar vind julle inspirasie vir jul produkte?

Angela vind haar inspirasie in die ingewikkeldhede en skoonheid van die natuur.  Die Sea & Shore-span is groot berg liefhebbers en vind vrede in die stilte van die natuur.  Hulle is op hul gelukkigste wanneer hulle omring word deur Fynbos.  As mens om net  asem te haal in die vars lug wat net bo-aan ʼn berg gevind kan word.  In hierdie oomblikke van vrede en eenheid.  Angela is gevul met liefde vir die natuur wat haar omring en is geïnspireer om huis toe te gaan en skep dan klein mikrokosmos van hierdie magie.

Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur

Wat is Sea & Shore se gewildste produkte?

Aangesien elke stukkie juweliersware so uniek en meestal een-van-ʼn-soort is, vind hulle dat daar ʼn spesiale stuk vir almal is.  Elke persoon verbind met ʼn stuk op hul eie manier en raak verlief daarop.  Dit beteken dat vir elke persoon, verskillende produkte en reekse hul gunsteling is.

Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur

Plaaslik vervaardig:

Sea & Shore se produkte is handgemaak in Kommetjie, ʼn skilderagtige kusdorpie in Kaapstad.  Die maak van hars juweliersware is ʼn stadige proses, wat liefde en geduld verg.  Gelukkig het Angela eindelose liefde en geduld vir hierdie kreatiewe passie.  Met van die huis dekor stukke soos die blokkies, kan dit tot twee weke neem om net een te voltooi.  Angela bou versigtig die kubuslaag op deur lae (met behulp van tot 8 lae) en die eindresultaat is ʼn stuk 3D-kuns wat uit alle hoeke gesien kan word.  Met die juweliersware maak Angela haar eie vorms met klippies en kristalle (om die organiese gevoel aan die juweliersware te gee).  Sy gebruik verskillende metodes, so ʼn druk, om die blomme, Fynbos en seewier te bewaar.  Sy stel dan saam versigtig elke stukkie juweliersware asof sy dit maak vir ʼn dierbare vriend of geliefde.

Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur

Waar kan ons lesers die produkte koop?

Jy kan Sea & Shore produkte koop op hul webwerf . Omdat hulle altyd nuwe reekse en produkte skep, is hul webwerf nie altyd op datum nie.  Vind hul produkte op Instagram vir die nuutste ontwerpe.

Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur

Volg Sea & Shore aanlyn:

Jy kan Sea & Shore vind op: Instagram en Facebook asook op hul webwerf.  Indien jy wil kan jy hulle ʼn e-pos stuur of skakel op +27 72 390 6311.

Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur Sea & Shore, Kunstige Juweliersware van die natuur

Artikel Krediet:

  • Fotograaf: Suzanne Thomson