ʼn Gemaklike & Tydlose Klere Reeks vir Dames

tydlose klere reeks, ʼn Gemaklike & Tydlose Klere Reeks vir Dames

Met opgewondenheid deel ons ʼn gemaklike en tydlose klere reeks vir dames met Mooi Leefstyl se lesers.  Museā is ʼn Suid-Afrikaanse vroueklere reeks wat deur plaaslike ontwerpers vervaardig word.  Met natuurlike materiale van die hoogste gehalte, geïnspireer deur aarde en die naakte vel.  Ons het gesels met Sheri Howes, die stigter van Museā.

As jy iemand is wat hou van tydlose ontwerpe wat sag, gemaklik en mooi op die oog is, dan sal jy baie van Museā se klerereeks hou.  Museā se ontwerpe is vir ons iets wat jy by elke geleendheid kan aantrek.  Jy kan hul uitrustings aantrek oppad strand toe, of vir inkopies by jou gunsteling winkelsentrum.

Wat Museā se klerereeks só perfek maak is met ʼn besige lewenstyl probeer mens altyd mooi lyk en goed voel, sonder te veel moeite. Rol af om meer te lees oor Museā se tydlose klere reeks hieronder.

Museā tydlose klere reeks

Inspirasie agter die naam Museā:

Museā neem inspirasie van sy naamgenoot, dat ʼn vrou se liggaam ʼn tentoonstelling van natuurlike vorm is.  Iets om te versier met net die beste van die aarde.  Die naakte vel is ʼn tekstuur wat die materiaal in elke kledingstuk gebruik word; natuurlik, liggewig en eko-vriendelik.

Museā tydlose klere reeks

Die Storie agter Museā:

Die stigter en ontwerper Sheri Howes het Museā in 2017 gestig.  Hulle verkry slegs die hoogste graad natuurlike materiale wat in Suid-Afrika beskikbaar is.  Elke kledingstuk word handgemaak deur ʼn ervare span plaaslike ambagsmanne.

Om jou ʼn bietjie agtergrond te gee oor hoe Museā begin het, was stigter Sheri Howes aangetrokke tot die kuns van kledingstuk konstruksie en -ontwerp toe sy haar eerste speel-speel-naaimasjien op die jong ouderdom van 6 ontvang het.  Hierdie liefde vir ontwerp het gevorder en sy het deeltyds gestudeer terwyl sy gewerk het sodat sy haar droom kon volg om haar eie handelsmerk te skep.

Museā se etos is eenvoudig, wees tydloos in ontwerp en sensitief vir die natuurlike wêreld.  Ons maak ons ​​klere met die doel om ʼn leeftyd te hou.  Dit word gemaak om vry en regverdig deur plaaslike besighede (soos ons eie) te ondersteun om saam te groei.

Ons gebruik uitsluitlik natuurlike materiale en verpakking, en gaan voort om aktief eko-vriendelike alternatiewe te verkry.

As ʼn etiese besigheid gaan ons voort om onsself op te voed oor hoe om nie net ons produk te verbeter nie, maar ook ons ​​impak, en sal voortgaan om dit te doen deur elke fase van ons reis.

Museā tydlose klere reeks

Museā se reeks sluit in:

Rokke, hemde, kortbroeke, rompe en broeke wat met katoen- en linnestowwe ontwerp is.

Museā tydlose klere reeks

Populêre produkte:

Achak Rok, Alya Rok, Cherié Omhul Romp met Kimono Hemp en hul Native Hemp.

Museā tydlose klere reeks

Tendens voorspelling vir 2022:

Bonkige, maar simplistiese ontwerpe vir winter baadjies.

Museā tydlose klere reeks

Plaaslik vervaardig:

Museā-klere word gemaak deur plaaslike kleremakers in Kaapstad, Suid-Afrika.  Alle materiaal word verkry van verskaffers wat in die Kaap gevestig is.  Hulle werk saam met bestaande patroon-makers, naaldwerksters en ʼn gehalte-beheerder om te verseker dat hoë gehalte aan die voorpunt van die ontwerp proses is.

Museā tydlose klere reeks

Koop hul produkte hier:

Volg Museā op Facebook en Instagram vir hul nuutste reeks ontwerpe en meer nuus oor hul besigheid.  Koop Museā se pragtige ontwerpe op hul aanlynwinkel.  As jy in die Kaap bly kan jy hul besoek by die Old Biscuit Mill Mark in Woodstock op Saterdae en Sondae.

Museā tydlose klere reeks

Artikel Krediet: