ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius

wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius

Met opgewondenheid deel ons ʼn heerlike wegbreek na Mauritius saam met Schantel Merwe met jou.  As jy ʼn vakansie benodig, dan sal hierdie artikel jou motiveer om jou paspoort reg te kry om te begin reis.  Mauritius is ʼn populêre vakansie bestemming vir Suid-Afrikaners.  Slegs ʼn korterige vlug en jy is in ʼn tropiese paradys.  Dit is die ideale vakansie bestemming vir paartjies, asook families.  Daar is iets vir almal om te doen en jy sal definitief uitgerus voel na jou vakansie.

Schantel Merwe, ʼn fotograaf en reis liefhebber, het na Mauritius gereis en die mooiste foto’s geneem.  Rol af om meer te lees oor ons onderhoud Schantel Merwe oor haar wegbreek na Mauritius.  Mooi Leefstyl se span reis gereeld na oulike wegbreek plekkies en ons is altyd opgewonde om oulike idees met ons lesers te deel.  Klik hier om meer te lees oor ons wegbreek resensies.

wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius

Wat was die rede vir jul reis na Mauritius:

Ek was gehuur om foto’s te neem vir die Four Seasons Mauritius, wat hul kan gebruik om aan paartjies wat wil trou en paartjies wat reeds getroud is te kan bemark.

wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius

Hoekom sou jy sê moet lesers na Mauritius reis?

Dis ʼn kort vlug na ʼn heeltemal ander wêreld.  Daar is baie dinge om te sien en doen en dis ʼn baie kleurvolle kultuur.

wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius

Watter aktiwiteite het julle deel geneem aan in Mauritius?

Ons het roeiplank gery in die see, op ʼn bootreis na ʼn kleiner eiland gegaan met ʼn strand kroeg en restaurant, idillies soos iets uit ‘n fliek. Ons het ʼn groot verskeidenheid plekke op hul eie perseel besoek en heerlike kos geniet.  Dan het ons ook fiets gery, tennis gespeel die spa besoek en baie gestap in hul pragtige tropiese tuine.

wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius

Hoekom het julle Four Seasons Hotel in Mauritius gekies vir jul verblyf?

Die kamers is ongelooflik.  Elke Cabana het sy eie privaat tuin, klein swembad en kyk uit op die strand.  Die kamers was baie mooi toegerus met moderne meubels, TV, Wi-Fi en ʼn yskas met yskoue water en Mauritian bier.  Hulle het ons ook verras met ʼn bottel wyn.  Die mooiste deel was die en-suite badkamer wat ʼn pragtige groot bad het en groot glas vensters, ʼn stort en groot spieëls voor die wasbakke.  Alles was baie stylvol.

wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius

Noem vir ons vyf van jul gunsteling dinge om te doen in Mauritius?

Fiets ry en markte besoek.  Die rys lande te besoek as hul rys oes. Die spa’s.  Mauritian Curry te eet en Mauritian tee te drink.  Te roeiplank en swem op die ligblou see wat mens tot op die bodem kan sien.  ʼn Boot rit is bo aan die lys van “to-do’s”.

wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritiuswegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius

Het julle jul reis na Mauritius self beplan?

Die agente by Four Seasons is fantasies, maar al beplan jy niks reël hul in ʼn japtrap dinge vir jou direk van die hotel af.

wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritiuswegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius wegbreek na Mauritius, ʼn Heerlike wegbreek na Mauritius

Artikel Krediet: