Heerlike Piekels, Speserymengsels & Souse vir jou Kombuis

By Mooi Leefstyl hou ons van lekker kosse en ons deel met julle in dié inskrywing die heerlike ingelegde Piekels vir jou Kombuis van Razia’s Pickle.  Bedryf deur ʼn Ma-en-Dogter-span wat agter die lip-lek-lekker reeks produkte is.  Oorspronklik van Kimberley in die Noord-Kaap, maar nou gebaseer in Pretoria.  As jy iemand is wat hou van kos maak, maar nie die tyd het om jou eie piekels, speserymengsels en souse te maak nie, dan sal jy gaande wees oor die besigheid se produkte.

Hulle het ʼn reeks piekels, speserymengsels en souse, wat maklik is vir jou om te gebruik in die kombuis.  Al Razia’s Pickle se produkte word tuisgemaak in klein hoeveelhede.  Daar gaan baie liefde in Razia’s Pickle se produkte.  Met ʼn passie vir kosmaak, kan jy slegs die beste verwag.  As jy in Pretoria is, kan jy jou bestelling self optel, anders kan hulle landwyd koerier.  Rol af om ons onderhoud met die Ma-en-Dogter-span agter Razia’s Pickle te lees.

Storie agter Razia’s Pickle?

Razia’s Pickle is ʼn Ma-en-Dogter-span wat oorspronklik van ʼn klein dorp genaamd Kimberley in die Noord-Kaap afkomstig is.

Razia is ’n 72-jarige afgetredene wat haar hele lewe lank in Kimberley gewoon het.  Sy in 2019 na Pretoria verhuis het om by haar dogter, Kareema, te wees.  Om van ʼn hegte gemeenskap te gaan, na ʼn sekuriteit kompleks met vreemdelinge as bure, was nogal ‘n groot aanpassing vir haar.  Om haarself besig te hou en nie verveeld te voel nie het Razia haar heerlike Indiese-styl piekels en souse vir Kareema se vriende en kollegas begin maak.

Hierdie piekels en souse was nog altyd spens-stapels vir ons familie.  Trouens, piekels is al geslagte lank in Razia se familie.  Sy het die meeste van wat sy weet by haar eie moeder geleer wat gereeld potte vol tradisionele Indiese piekels gemaak het.  Die souse en piekels was so ʼn treffer onder Kareema se vriende dat die duo bestellings vir meer begin ontvang het.  Volgende ding wat jy weet, is hulle genooi na ʼn klein straatmark in die buurt waar hulle ʼn soortgelyke reaksie gekry het.  Dit is gevolg deur ʼn groter mark en ʼn selfs nóg ‘n groter mark daarna.

Dinge het ʼn bietjie stil geword tydens die aanvanklike KOVID-19-grendeltydperk, wat hul tyd gegee het om aan hul handelsmerk en planne vir die toekoms te werk.  Toe die grendeltydperk verlig het, het hierdie klein familie-onderneming werklike groei begin toon.  Kareema, ʼn voltydse prokureur, het ʼn groot passie vir besigheid ontwikkel en besluit om die stap te neem om by Razia’s Pickle voltyds te werk. Sy sal steeds konsulteer, maar haar droom is om Razia’s Pickle ʼn stapelvoedsel in elke Suid-Afrikaner se tuiste te maak.

Hul reeks produkte:

Razia’s Pickle het ʼn reeks souse, piekels en speserymengsels.   Geen van hul produkte is te warm nie, maar hulle het almal ʼn bietjie van ʼn skop.  Vir diegene wat aan die ‘sagter’ kant van die lewe leef, is die Carrot Pickle en Chilli Mayo perfek.

Hul speserymengsels het ook nie te veel hitte in nie.  Die ‘sagter’ is die Butter Chicken met al die jogurt en room, maar jy kan altyd minder of meer byvoeg afhangende van jou hitte voorkeure.

Die speserymengsels kom almal met ʼn maklik-om-te volg resep, sodat selfs diegene met die mees basiese vaardighede ʼn restaurant-gehalte kerrie by die huis kan maak!

Inspirasie agter Razia Pickle se produkte:

Razia was nog altyd ʼn tuiskok en het baie by haar eie moeder geleer.  Sy is meer tradisioneel in haar resepte en nie lus om baie te eksperimenteer nie, maar Kareema druk haar om met nuwe resepte en produk-idee vorendag te kom.  Dié twee werk goed saam en inspireer mekaar.  Razia bied ʼn goeie fondament, terwyl Kareema goed is om buite die boks te dink!

Razia’s Pickle se mees populêre produk:

Die beste verkopers is die Curry Leaves Sauce, wat heerlik is op toebroodjies, hamburgers, slaaie en wraps, maar ook goed is as ʼn marinade vir hoender, vis en lam.  Dit pas baie goed met biefstuk of braai. Die Chilli Mayo is ʼn naby tweede en is perfek op hamburgers, toebroodjies en selfs as ʼn dip of slaaisous.

Die Butter Chicken mengsel het ook ʼn groot aanhanger klub!  Butter Chicken is feitlik ʼn nasionale gereg en Razia’s Spice Mix maak dit vir jou moontlik om restaurant kwaliteit Butter Chicken in jou eie huis te maak.  Eerlik, die moeilikste deel is om ʼn ui te kap!

Tuisgemaakte produkte:

Razia’s Pickle-produkte word almal tuis gemaak, in klein hoeveelhede.  Van die hoogste gehalte bestanddele en met behulp van antieke resepte wat deur die generasies oorgedra is.  Produksie is grootliks Razia se domein, bygestaan deur die baie bekwame Fortunate wat saam met die paar werk.  Kareema is bekend om hier-en-daar ʼn pot te roer!

So kan jy Razia’s Pickle produkte koop:

Vir meer informasie oor Razia’s Pickle en om jou bestelling te plaas, stuur hulle ʼn e-pos of ʼn WhatsApp.  Jy kan hul ook volg op Instagram vir hul nuutste produkte en nuus.  Die span werk hard aan ʼn aanlyn winkel wat binnekort bekendgestel sal word.

Artikel Krediet: