Gesoute Karamel Fudge

Hoe klink gesoute karamel fudge?  Ons is almal lief vir fudge, maar by tye kan die soetheid oorweldigend wees.  Hoekom probeer jy nie ons lekker gesoute Fudge nie.  Gebruik die onderste resep en maak ons gesoute karamel fudge in jou kombuis.  Suid-Afrikaaners is lief vir lekker eet en daarom het ons goed gedink om die resep te deel.

Bestanddele:

  • 400 gram kondensmelk
  • 150 ml Vol Room Melk
  • 500 gram Demerara Suiker
  • 120 gram botter
  • 1 ½ Teelepels Sout
  • 1 Teelepels vanieljepeul uittreksel

gesoute karamel fudge

Bak metode:

  1. Verhit ‘n swaar-gebaseerde pan en voeg die gekondenseerde melk, suiker, melk, Demerara suiker daarin. Bring dit tot kookpunt terwyl dit gemeng word en prut dit vir 15 minute en roer dit al die tyd. Voeg 1 teelepel sout en vanieljepeul uittreksel by en hou aan roer.
  2. Haal die pan vir ongeveer so 5 minute van die hitte af.
  3. Na 5 minute verby is roer goed en vinnig totdat dit dik en korrelig word.
  4. Smeer ‘n koekpan met botter en voeg die mengsel in die koekpan. Laat dit rustig afkoel.
  5. Sprinkel ½ Teelepel sout oor die mengsel.

Opdienvoorstelle:

Sny in stukkies en dien soos is in bakpapier;  Sal ‘n mooi geskenk maak.

gesoute karamel fudge

Artikel Krediet: